Ca oricare alta pasiune si aceasta a rasarit inca din copilarie atunci cand, cu privirea inspre inaltul cerului, aproape fiecare copil isi doreste sa zboare, sa ajunga in locuri greu accesibile, sa fie in inaltul cerului alaturi de pasari.

Timpul a trecut insa si dupa o munca staruitoare pentru a aduna destui bani cu scopul de a achizitiona un Balon cu Aer Cald pasiunea s-a transformat usor, usor intr-o mica afacere.

In anul de gratie 2000 am reusit sa aducem, in sfarsit, primul Balon cu Aer Cald de constructie noua, un balon al carui volum este de 3 000 de metri cubi, cu o capacitate de pana la 4 pasageri.

In scurt timp am inceput sa efectuam zboruri libere sau ancorate in scop publicitar pentru companii din diverse domenii precum:

- Producatori de bauturi racoritoare ( Coca Cola )

- Producatori de bere ( Ursus)

- Institutii din domeniul bancar ( Romextera, Alfabank, RBS, etc. )

- Posturi de radio si televiziune

- Videoclipuri pentru formatii de muzica, filmari de clipuri publicitare pentru diferite produse si multe altele.

De-a lungul celor aproape douazeci de ani de zbor cu Balonul cu Aer Cald cunostintele s-au acumulat transformandu-se intr-o experienta frumoasa, potrivita pentru efectua Zboruri de Agrement si Zboruri Publicitare.

Toate acestea conduc la ideea ca zborul cu balonul este deosebit de placut, ofera siguranta totala, iar experienta si calificarea noastra va asigura certitudinea ca zborul va fi o amintire placuta care va face ca eventualele temeri legate de inaltime sa va dispara.
Zborurile se desfasoara sub directa coordonare a pilotilor cu experienta indelungata, calificati in acest scop, posesori de licente de zbor si medicale la zi.
Echipele de recuperare a balonului si a pasagerilor au, deasemenea, experienta necesara pentru a sosi la locul aterizarii in cel mai scurt timp posibil fara a prelungi inutil asteptarea chiar si in conditii de drumuri dificile.

Capabilitatile baloanelor cu aer cald fac ca acestea sa poata duce, in acelasi timp cu o plimbare de agrement, reclama dumneavoastra, bannere, esarfe sau, poate lansa fluturasi publicitari si chiar parasutisti.
Pe un banner puteti inscriptiona o cerere in casatorie sau un mesaj de dragoste.

Dotarea noastra actuala cu Baloane cu Aer Cald poate acoperi Zboruri de Agrement cu minimum doua persoane pana la maximum zece sau chiar douasprezece persoane, putem efectua zboruri cu mai multe baloane pentru grupuri mari de doritori.

Locatia de baza este orasul Bucuresti insa zborurile se pot efectua in oricare alta locatie daca sunt intrunite anumite conditii necesare.

Va asteptam cu drag la zbor.